Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

5 hónap

2016.04.03. 19:45 - csikilany

Címkék: hónap Dani

Ezt a hónapot is betegséggel indítottuk. Alig gyógyultunk ki az egyikből, itt a másik...

Persze ez is az oviból érkezett és ez is az ovisunkat viselte meg legkevésbé. Sok orrszívással és sok hányós köhögéssel, valamint gyakori vizes, nyálkás széklettel és súlygyarapodás stagnálással járt (bár a védőnéni szerint már amúgyis ideje volt leállni a hízással), s persze kevés alvással és sok nyűggel.

Ami az alvásomat illeti, ritkán gyötörnek a pocakmanók, akkor is megmagyarázhatatlan okokból, de el kezdtem kézzel lábbal kapálózni (nagy mozgásban vagyok már alvás közben is), s persze legtöbbször meg is ébredek rá, aztán van, hogy annyira felébredek, hogy nagy dumálásba is kezdek s csak későre alszok vissza.

Egyre több játékot kapok a kezembe, de így se sokáig bírom letéve, játék ide vagy oda, nekem kézben a legjobb, onnan sokkal érdekesebb dolgokat látok. 

Sokat beszélek, és már gyakorlom az autózás mellé kötelező berregést sok sok nyálat kifröcskölve.

Nagyon rágok mindent ami a kezembe akad. Amit elkapok, egyből a számba viszem.

Mozgásban a múlt hónapban csinált dolgokat gyakorlom, hason fekvésben forgolódok a tengelyem körül (már jobb irányba is, nem csak balra), illetve meglököm magam az egyik karommal, és hátamra fordulok. Háton fekvésben folyton jár a kezem-lábam, oldalra fordulok mindkét irányba, és folyton felemelem a fejem, egyre magasabbra, mintha hasizomból felülnék. Félig ülő helyzetből pedig teljesen felülök, sőt előre is dőlök ha van mire rácuppanni. Ami új, hogy hason csúszósabb felületen jobban, de kicsit már a szőnyegen is hátrafele tolom magam, és hol a fenekemet tolom fel az égbe, hol pár másodpercre négykézlábra állok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr988488020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása