Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

Adriai nyaralás

2013.09.10. 13:36 - csikilany

Címkék: kirándulás Viki

A vakációm harmadik hetét a tengerparton töltöttük.

Mivel idén szokásunktól eltérően nem szeptemberben mentünk az Adriára, hanem már júliusban, a főszezonban, anya keresett valami nyugis helyet, ahol nem kell egész héten nagy tömeggel szembesülni. Igy esett a választás Dugi Otokra (Verunic):

DugiOtok.jpg

Szokás szerint jókat kirándultunk hajóval és kocsival, strandoltunk több parton, várost néztünk, pihentünk.

A tavalyi viselkedésemből okulva, Edi nénjét is magunkkal vittük, hogy anyáéknak kicsit könnyebb legyen a dolga, de persze én semmit sem akartam nélkülük, pláne miután 5 napot nélkülük töltöttem már Szigetváron. Szóval ugyanúgy mindenhova magukkal hurcolálsztak, és mindent csak velem csinálhattak, mint tavaly, de mostmár azért jobban birtam a strapát, s nem volt olyan nagy gond az alvás kimaradás sem. A sziget is kisebb volt, és kevesebb látnivalót rejtett magában, mint tavaly Hvar, igy nem volt annyira megeroltető sem, mint a tavalyi nyaralás.

Fotókhoz katt a linkre.

Videók:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr525424631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása