Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

Micimackók és a Zelefántok

2010.07.08. 19:44 - csikilany

Címkék: babaszoba

"Nem lesz Disney szoba!" - hangzott el többször is szüleim ajkairól. "Nem akarjuk már ilyen korán elkezdeni az Disney őrületet, pláne nem mi magunk belenevelni! És különben is, ha elkezdünk valami Disney-set, mindenből olyat kell majd venni, nem lesz már visszaút."

Hát ehhez képest jó sok Micimackó mosolyog az elefántokra az új rezidenciámon :o)

Az úgy volt, hogy valahogy csak ilyet sikerült venni, ami megfelelt a passzoló szín, méret, figurák tetszése, és kedvező ár kategóriának is, pedig a tapéta bördűrnek is hetekig jártak utána kedves szüleim, felkutatva minden létező helyet, ahol ilyesmit lehet kapni.

Na és akkor ma anya felrakta a sok matricát is a falra, lámpára, szekrényre, ágyra, ajtóra, és minden lehetséges helyre :o) Persze még van egy nagy adag (az már nem Disney - nagyobb állatok vannak rajta), amit majd csak később, ha már megérdemlem, és ha visszakerül az ideiglenes "szoptatós fotel" a nappaliba, és felszabadul az egyetlen szabad sarok a szobámban.

Egyelőre szép tágasnak ígérkezik az új lakosztályom anyu pocakjához képest, de ha tényleg ennyi micimackóval és elefánttal kell megosztanom, hamar kinőjjük azt is!

Íme Miss Lurkó privát szférája pillanatnyi állapotában:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr712139252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása