Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

24. hét

2010.04.14. 21:12 - csikilany

Címkék: hét terhesség pocak

Halihooo!!!! Jelentkezik a 24 hetes nevesincs királykisasszony lurkókuckóból!

Képzeljétek, már minden belső szervem kialakult, már csak a tüdőm kell még tovább fejlődjön, hogy megfelelően tudjak lélegezni, ha eljön az ideje. Azt mondják innentől már életben maradhatnak a türelmetlen babák is, persze csak megfelelő kezeléssel. De én köszönöm jól érzem még itt magam :o)

Már 650-750 grammot nyomok, és 32 cm körüli a hosszom. Szépen növök, ugye? Igyekszem növeszteni a hájamat, hogy legyen majd ami melegítsen odakint.

A belső fülemben levő félkörös ívjáratok is teljesen kifejlődtek, így már rendelkezek egyensúlyérzékkel is, tudom mikor éppen hogy fekszem anyu hasában.

Az agyam már nagyon aktív, érdeklődve figyelem a kinti világot innen a pocakból, a zajokat, zenét, beszélgetéseket (mindenkit hallok ám!) anyu mozgását és minden mást.

Kedvenc foglalkozásom pedig még mindig a mozgolódás, és szeretem ahogy anyu figyeli a hullámzó hasát :o)

Pénteken ismét megyünk a fehér köpenyes bácsihoz, így anyuék ismét megcsodálhatnak - mostanában épp arra készülök :o)

Puszilok mindenkit idebentről!

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr961921862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása