Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

22. hét

2010.03.27. 11:44 - csikilany

Címkék: hét terhesség pocak

Halihooo! Ismét eltelt egy hét, ami alatt megint sokat fejlődtem!

Teljes hosszom 28-30 cm (már túl vagyok a születési teljes hosszom felén! - ha leméritek, meglepődtök!), súlyra pedig már fél kilót nyomok (hát erre még jobban rá kell azért feküdnöm)!! Hurrá! Végre egy kerek szám! Folyamatosan növök és fejlődök, készülök a kinti életre, hogy anyáék majd büszkék lehessenek rám. Jó sokat ficánkolok még mindig, mert nemsokára már szűkülni fog a helyem idebent, és egyre többet használom mostmár nem csak a lábaimat (hogy anyát szórakoztassam), hanem a kezeimet is. Felfedezem a testem vele. Ezt már csak saját magam szórakoztatására :o)

Szempilláim és szemöldököm is kinőtt már, és a hajam is növöget, hogy ne legyek csupasz baba.

Hallásom is fejlődik tovább, már egyre több hangot és egyre jobban hallok, távolabbi hangokat is. Úgyhogy mindenki vigyázzon a szájára!! :o) Azt mondják az okosok, ha anyáék ilyenkor komoly zenét hallgattatnak velem, akkor majd magasabb lesz az IQ-m.
És tudjátok hogy hallok én idebent? Úgy ahogy ti, amikor víz alatt van a fejetek. Próbáljátok ki! :o)

A tüdőm is szépen fejlődik, állítólag mostantól már képes a levegő befogadására. Szépen készülök a kinti életre :o)

Amúgy most nagyiéktól jelentkezem, anyu otthonából, itt ünnepeljük a Húsvétot nagyiék nagy örömére :o) Csak lesik anyu pocakját, mert legutóbb mikor talalkoztunk még nagyon picike voltam...

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr651872530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása