Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

Utolsó bölcsis jellemzés

2013.08.27. 21:15 - csikilany

Címkék: bölcsi Viki

És elérkezett ez az idő is... Kinőttem a bölcsődét, készülök az oviba!

A vakáció után újra nehézkesen indultak a reggelek, mint régen. Nem akartam bölcsibe menni, és anyát sem akartam kiengedni az ajtón, amikor munkába indult. Persze délután meg nem lehetett kirobbantani a csoportból :o)

Íme az utolsó bölcsis jellemzésem, Anikótól:

"Mica 3 éves nagy lány lett!

Születésnapja alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk!
Anikó néni és Berni néni

Mica nagyon jól érzi magát a bölcsődében. Igaz, reggelente van néha sírás, de hamar el lehet terelni a figyelmét játékkal, énekkel.

Nagyon szereti a baba konyhát; órákig el tud főzni a babáknak; befekteti a kiságyba, elringatja, majd újra megeteti a babát.

Az asztali játékokat nagyon szereti. Pötyizni, tüsizni, rajzolni, vágni nagyon szeret. De ha megunja, akkor el kezdi a ceruzákat kiborítani vagy az össze vágott papírokat leszórja a földre. [Kitartó vagyok... Az áprilisi jellemzésemben is benne volt ez...]

Társaival jó a kapcsolata, bár néha a fiúkkal össze szokott szólalkozni a játékokon. Ilyenkor hangosan kiabál, grimaszol :o)

Nagy mozgás igénye van, szeret a szobában futkározni, bár tudja, hogy nem szabad [Hmmm, ez is volt már említve... De szaladgálás, ugrándozás nélkül nem bírom ki!]. Udvaron motorozik, utána homokozik. Szinte egy pillanatra sem áll meg. Most, hogy beköszöntött a kánikula, az udvaron pancsolunk. Ilyenkor szokta kérni, hogy a vizet magasabbra fröcsköljük, mert az tetszik neki. Van úgy, hogy a kis vödörbe kér vizet és utána leül vele a kis székre és beáztatja a lábát a vödörbe. Ha megkérdezzük tőle, mit csinál, azt mondja, hogy pedikűrösnél van :o) [Pedikűrös?? Na ezt vajon honnan szedtem??] Szereti a motorokat, bicikliket szivaccsal lemosni. [Igen, mindig is szerettem takarítani, serénykedni.]

Sokat énekel, mondókázik. Könnyen tanulja meg az új verseket. [Ez is mindig így volt :o)]

Teljes mértékben önálló; egyedül öltözik, vetkőzik.
Sokszor csak bambul maga elé cipő levételnél. Ha ilyenkor "felébresztjük", akkor nagyot kacag, és azt mondja, hogy "elbambultam", vagy hogy "álmodoztam".

Teljesen szoba és ágy! tiszta.

Nagyon jó étvágyú, nem válogat, a folyadékokat nagyon szereti.

Nehezen alszik el, van olyan, hogy mellé kell ülni, de előfordul, hogy így sem alszik.

Mica teljes egészében óvoda érett! Remélem, hogy az óvodát is ilyen zökkenő mentesen fogod majd élvezni.

Ha szeretnél meglátogatni minket, akkor szeretettel várunk vissza!"

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr795480975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása