Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

Azok a frontos napok...

2012.05.14. 21:39 - csikilany

Címkék: baba hiszti

Jajjj, de nehezen telnek azok a frontos napok... Zeng a ház egész nap a hangomtól, verekszek, kiabálok, sírok, hisztizek ébredéstől alvásig. Anyáék meg már füstölögnek estére.

A tegnap és a ma is így telt el...

Ma este fürdéshez készültünk:
Anya mondja, hogy pisiljek a bilibe fürdés előtt. Én menekülök anya ölébe, mert valamiért nem akarok ma, pedig minden este szoktam. És ordítok... Percekig állunk a bili mellett, de nem akarok ráülni. Aztán anya el kezd levetkőztetni. Vétek volt... Mindent megteszek, hogy ne sikerüljön neki, de sajnos nagy nehézségek árán mégis ő győz. Még egy kis kérlelés a bilizésre, de én nem hagyom magam. Betesznek a kádba, de én csak ordítok tovább, pisilni akarok a bilibe. Megkapom az esélyt, de ott is csak ordítok tovább, így visszatesznek a kádba, én meg még ordítok tovább, tovább, tovább. Anya bejön a kamerával. 

Szeretném megnézni micát. Egyszer meg is mutatják, de én többször is szeretném megnézni. Többször nem mutatják. Hát folytatom tovább az ordítást...

 

Rettegve várjuk a holnapot. Az előrejelzés szerint holnap is "gyenge melegfronti hatás érvényesül, mely az arra érzékenyeknél fejfájást, migrénes panaszokat, illetve vérnyomás-csökkenést válthat ki. A borongós, többfelé esős időben fáradékonyabbak, dekoncentráltabbak lehetünk, fokozódhatnak a depressziós tünetek is."

Segítsééééég!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr634508725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása