Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

Állatkertben jártunk

2012.03.25. 16:35 - csikilany

Címkék: kirándulás baba

Ma ismét meglátogattuk az állatkertet! Először 1 éves szülinapom alkalmából vittek el anyuék, most csak úgy, mert szép idő van és már sok állatot ismerek.

Nagyon tetszett mindenféle állat, az is, amivel először találkoztam, az is, amit már könyvekből vagy meséből/énekből/mondókából ismerek, és az is, amivel már korábban is megismerkedhettem.

Elsőként naná, hogy az elefántokhoz mentünk, ahol én is bátoríthattam az elefántot, "kakíjj dududú, kakíjj", bár neki nem kellett bilire ülni hozzá...

Aztán megnéztük a viziló nagy száját, de láttam sok sok majmot, kígyót, teknőst, és rengeteg sokféle állatot. Na meg sok babát és gyereket, és sok sok kavicsot is ("táiiii!!!", "itti táiii!!!"), és mindegyikből kellett szedni!

Nagyon sokat gyalogoltunk, mentünk körbe-körbe, a babakocsi leginkább csak a csomagokat cipelte, más szolgálatot nem nagyon tett. Aludni se sikerült benne, túl sok volt a látnivaló és a nyüzsgés, de hazafele a kocsiban percenként el tudtam volna aludni, ha anya végre békén hagy, és nem piszkál meg csikiz folyton. 

Szóval nagyon tetszett, íme pár fotó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr554338690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása