Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

30. hét

2010.05.26. 13:35 - csikilany

Címkék: hét terhesség pocak csík

Hahó! Kissé elmaradtam, már éppen megkezdtük a 31. betöltött hetet, de most a 30.-ról tartozom még beszámolóval.

Ezt még Csíkban töltöttük kényszerpihenővel a rossz idő miatt, de így legalább anyu se hajszolta magát. Voltak vendégeink és mi is voltunk vendégségben, gyorsan elrepült a hét. Pünkösd is megvolt, bár a búcsút mi csak otthonról a TV-n néztük, anyu már nem tudna kimászni a nyeregbe, a 3. emeletre is már szép kemény hassal ér fel :o(

Éééés, megszületett a második unokatesóm, Tamás, éppen a kiírt napra, így még őt és anyukáját is meg tudtuk nézni mielőtt visszajöttünk. Igazán cuki kisbaba, és nagyon békésen aludt. Úgy tűnik odakint sem lehet rossz... Gratulálunk nekik mégegyszer, és sok boldogságot és egészséget kívánunk. Nemsokára találkozunk!

Közben én tovább fejlődtem. Egyre gömbölyűbb és formásabb vagyok, hízok tovább. Fejlődik a tüdőm és az immunrendszerem is nagy iramban. A méhlepény segítségével megkapom az antitesteket, amik már valamilyen szintű védettséget biztosítanak a betegségekkel és fertőzésekkel szemben. Az agyam pedig olyan sokat fejlődött mostanra, hogy az idegsejtek száma eléri a születéskori számot. Igen bizony, már most ilyen kis okos baba vagyok :o) Alvás közben is müködik, amit a gyors szemmozgás igazol (mint amikor ti nagyok álmodtok). A csontjaim is sokat keményedtek. A csontvelőm pedig már termeli a vörösvértesteket. Körmeim is növögetnek szépen, ezzel majd okozok egy kis galibát anyuéknak biztosan :o) A szemeim is nagyon jól müködnek, szeretek nézelődni idebent, és figyelni a kintről érkező fényhatásokat.

Mostanra kb. 1.5 kg vagyok, teljes hosszom pedig 38 cm körüli. Kezd kissé szűkös lenni a helyem idebent, de igyekszem még tovább tágítani a teret. Ezt anyu már egyre inkább érzi hátul a derekán.

Mostanra már én is érzem anyu méhösszehúzódásait, de nem fájdalmas számomra és nem is árt nekem.

A 31. hét első napján pedig megyünk 4D UH vizsgálatra, anyuék már nagyon izgulnak, hogy milyen is lehet a kis pofim, és kire hasonlíthatok :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr772032812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása