Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

20. hét: félidő

2010.03.11. 14:24 - csikilany

Címkék: hét terhesség pocak

Halihóóó! Elérkeztünk pocoklaki félidőmhöz, kezdődhet a visszaszámlálás. Anya be is tojt, gyorsan telik az idő :o)

Mostmár nem növök olyan gyorsan, mint eddig, inkább hízni fogok, hogy szép husi baba legyek ha kibújok, és mindenki csodálhassa a kis hurkáimat :o) Jelenleg kb. 25 cm a teljes hosszom, súlyra viszont már simán 30 dkg fölött nyomok! Elvagyok itt vígan, semmi különös változás nem történik mostanában. Még mindig szeretek sokat mozogni és rugdosni, élvezem, hogy van helyem. Anya meg csak bámulja a pocakját, hogy mennyit nőtt az elmúlt kb. 2 hétben :o)) És már a lábait sem tudja úgy szedni, mint eddig, na meg a mozgólépcsőn való felgyaloglásról is lemondott, már meglihegtetem :o) Állítólag ez azért van, mert én elnyomom a belső szerveit, és azok meg a tüdejét. Dehát ilyen az élet :o) A luxuslakáshoz jár a nagy tér!

Holnap meg ismét megyünk a doki bácsihoz, anyáék remélik, hogy sok okosságot megtudnak, és már nagyon szeretnék látni a kis micsodámat is. Aztán meg irány az Őrség, ismét kirándulós hétvégénk lesz, juhéjjj!! Igaz, tavaszi kirándulásra számítottunk, de úgy tűnik téli lesz, lehet ismét gyúrunk egy óriás hóembert?? :o)

Na mostmár megyek, mozgok tovább, hogy szép erős izmaim legyenek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr761831350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása