Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

18. hét

2010.02.26. 14:35 - csikilany

Címkék: hét terhesség pocak

Már betöltöttük a 18. hetet. Szépen növögetek: a teljes hosszom kb. 20 cm, ülőmagasságom pedig kb. 15 cm. Megmértétek már ezt valaha? Anyu meglepődött hogy már ekkora pocaklakója van, mikor kimérte a hosszomat :o) A súlyom is egyre szebb ám, már bő 2 dkg-t nyomok!

Anya végre újra jól alszik éjszakánként, nem ébred gyakran, és nincsenek már rémálmai.

Én viszont egyre jobban szeretek rugdolózni, főleg hogy már anya is érzi, így sokkal élvezetesebb a dolog. Néha ő is bekopog hozzám ha nagyon eleven vagyok, ilyenkor csendben figyelek, hogy mit akar... Tegnap már a kezével is érezte, ahogy rátette a hasára. Hívta aput is, de apu nem volt elég türelmes, pedig én gyűjtöttem az erőmet, hogy megmutassam neki kivel is van dolga.

A csontjaim is egyre jobban fejlődnek, de az ujjbegyeim is, és a hét végére kialakul az ujjlenyomatom! Mostantól vigyáznom kell, hogy mit csinálok, különben bekerülök a rendőrségi rendszerbe, és az ujjlenyomatom alapján bármikor megtalálhatnak!

Jól fejlődnek a belső szerveim is, a veséim már nagyon jól tudják a dolgukat, de a tüdőm még csak ezután fog kifejlődni.

Hát nagyjából ez történik most velünk, nyugisan éldegélünk és növekedünk :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr111792333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása