Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

35. hét

2010.06.30. 18:38 - csikilany

Címkék: hét terhesség pocak

Miss Lurkó újra jelentkezik! Már betöltöttük a 36. hetet is, de most a 35.-ről számolok be.

Szépen növekedek, teljes hosszom erre a hétre már 45 cm körül van, súlyom pedig 2500 gramm körül. Ezekben az utolsó hetekben testem egyre teltebbé válik, és minden energiámat a tüdőm fejlődésére összpontosítom. A bőröm már nagyon szépen simul, hajam és körmeim pedig gyors iramban nőnek. Születésig a hajam akár 4 cm-re is megnőhet! Anyu, készítsd a fésűt!! A testem magzatmáz borítja, aminek a nagy része születésig még leválik és a magzatvízbe kerül.

Mozgásom és arckifejezésem már annyira fejlett, hogy pontosan úgy tudok reagálni az ingerekre, mint a születésem utáni napokban is fogok. Kezemmel már erősen tudok szorítani. A hangokat pedig már fele olyan erősnek hallom, mint amilyenek kint.

A májam elkezdi feldolgozni a számomra nem hasznosítható anyagokat, hogy majd szépen kipakoljam az első csomagot a pelusba.

Anyu méhe a terhesség elején még ökölméretű volt. Mára én már akkora helyet csináltam itt magamnak, hogy görögdinnye nagyságúvá vált :o) Nehezen is bírja a pocakját... Hát igen, nem kellett volna annyit zabálni ;o) És már én is nagyon nyomom őt az okos buksimmal, ezt érzi is minden lépésnél. A keresztcsontjáról nem is beszélve... Már nagyon is érti, miért is hívják terhességnek a várandósságot :o) De azért szüntelenül (bár nem fáradhatatlanul) készülnek az érkezésemre, immár anyu teljes munkaidőben :o)

Hétvégén még barátokkal lógtunk Szadán, jó nagy zaj volt, sok sok zajos bácsi és rohangáló kisgyerek... Nemsokára majd én is velük játszok már :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sör és mojito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hideg víz és legénykedés

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr282121400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása