Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

A sellőlány

2015.10.13. 22:15 - csikilany

Címkék: Viki

Már tavaly is sokat könyörögtem anyáéknak, hogy hadd járhassak úszni, de a nyáron nagyon rágyúrtam. Sikerült is meggyőznöm őket :o) 

Mindig is nagyon szerettem a vizet, szerettem lubickolni, pancsolni, és folyton ellestem mindenkitől a mindenféle fajta úszástechnikákat, így karúszóval már mellúszásban, gyorsúszásban, hátúszásban és víz alatt is úszkáltam, amikor tehettem. 

Már augusztus végétől folyton arról faggatóztam, hogy felhívta-e már anya az uszodát, és mikor kezdhetem végre. Így történt, hogy szeptember közepén elkezdtem a tanfolyamot az Ebihal csoportban. Heti kétszer járunk, és mondanom sem kell, nagyon szeretem :o) Szegény Eszter is nagyon szeretne bemenni a medencébe, anya alig bírta visszatartani, amikor bent voltak velem az elején a medence mellett.

És íme néhány felvétel az első alkalmakról:

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr127965030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása