Kis lurkók naplója

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Linkblog

10 hónap

2014.10.02. 15:44 - csikilany

Címkék: hónap Eszter

Mászás, mászás, és mászás, mostmár nincs megállás (pelenkázás és altatás közben sem), csak felállás!

Anya után, a gyógytornász Bibi nénje is kezelésbe vette a bicegő lábamat, és együtt másztattak, míg ki nem javítottam a hibát, s mostmár ügyesen mászok. Az elején még csalogatni kellett, mert lusta voltam nagyon (csak settenkedtem néhány lépést kómotosan), de lassan-lassan egyre messzebbre jutottam és egyre gyorsabb lettem.

Így hát új lehetőségek nyíltak meg előttem, el kezdtem felfedezni az egész környéket. Nagyon élvezem ezt azóta is, alaposan megvizsgálok mindent.

Az altatások rémesek lettek, és dupla olyan hosszúak, mint eddig. Zokon veszem, hogy anya nem akar hagyni mozogni, hanem újra és újra visszafektet, akárhányszor elindulok. Sajnos nagyon kitartó, de azért van amikor én győzök, és kitesz mászni és játszani, hogy később próbálja meg újra az altatást. Ennek meg az az eredménye, hogy a fáradtságtól rettenetesen nyűgös leszek, ráadásul az alvásidő is tolódik, így a délutáni már túl későre esik (néha el is marad).

Ráadásul az éjszakai alvásom is egyre rosszabb...

És kibújt már a 3. fogam is, és nagyon készülődik a következő 3. Meg is látszik rajtam... :o(

Az akaratom is egyre erősebb, már nagy hangot adok a nem tetszésemnek, amikor valamit elvesznek tőlem, vagy nem engednek meg, és közben kézzel-lábbal kapálózok.

Fotók és videók később...

Fotók:

10ho_allos.jpg

Bár úgy tűnhet, hogy támasz nélkül állok, azért egy picit támaszkodok a szekrény foganytyújába

10ho_furdos.jpg

Mostmár itt is mindent elérek :o)

10ho_pakolos.jpg

Juhhuuu, innen aztán lehet pakolni :o)

Videók:

A bejegyzés trackback címe:

https://kislurko.blog.hu/api/trackback/id/tr746750259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása